IKC De Wieden Zwols schaakkampioen!

Na een spannende voorronde vorige week waar ons schaakteam poulewinnaar werd, was het vandaag tijd voor de finalewedstrijden. Deze werden gehouden in basisschool de Octopus. Ons team bestaande uit: Ryan, Frederique, Arda, Mauro en Ingemar gingen er met volle moed tegenaan. En hoe! Na een 4-0 en 3-1 overwinning volgde er een 2-2 gelijkspel. Nu moest er een beslissingswedstrijd worden gespeeld om het kampioenschap van Zwolle. Na een verliespartij en een winstpartij maakte de scheidsrechter na een lange periode spelen er een eind aan en besliste dat beide Wieden spelers hadden gewonnen! De Wieden kampioen!! We kregen een medaille, een beker en een wisselbeker. Goed gedaan allemaal! Ook hebben we ons hiermee geplaatst voor de kampioenschappen van Oost-Nederland. Dit wordt waarschijnlijk in Arnhem gespeeld! Wordt vervolgd…

Deel met