De Grote Peuterdag

Is uw kind al bijna toe aan de echte school? Een grote peuter, die wil rennen en klimmen, samen met andere kinderen? Heerlijk met de neus in de prentenboeken. Met de hele klas liedjes zingen en mooie tekeningen maken? De eerste cijfers en letters leren? Zichzelf en andere kinderen leren kennen?

Voor je er erg in hebt is het al zover en gaat uw kind naar groep 1 van de basisschool. Een grote stap! Wat gaat hij daar allemaal ontdekken en leren? En wat is een fijne en goede school?

Ouders mogen mee!

Om u en uw kind te helpen een fijne school te kiezen, zetten wij op de Grote Peuter Dag de deuren van al onze basisscholen open! Op vrijdagochtend 6 april 2018 van 09.00 tot 11.30 uur kunnen kinderen ontdekken, spelen, knutselen in en rondom onze scholen. Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s mogen allemaal meekomen naar de Grote Peuter Dag. Zij mogen meedoen, kunnen de school bekijken en vragen stellen aan leerkrachten en directie.

Op de Grote Peuter Dag kunt u zich dus uitgebreid laten informeren. Zodat u een fijne en goede school kunt kiezen die helemaal bij uw kind past.

Al onze basisscholen zijn uniek. Door de ligging, het mooie gebouw, het onderwijsprogramma, en vooral door de leerkrachten, alle leerlingen en ouders op de school. Onderwijs doe je immers samen. Ons onderwijs gaat uit van een solide basis en kennis, durven dromen en een open blik naar ontwikkelingen in de toekomst!

Kom kijken op onze scholen.
U bent van harte welkom!

Volg de Grote Peuter Dag via Twitter en op ​Facebook

Deel met