Schoolvoetbal IKC De Wieden

Op woensdag 7 maart was het zover voor onze voetballers: het schoolvoetbaltoernooi. We waren vertegenwoordigd met drie teams: jongens groep 5/6, meisjes groep 7/8 en jongens groep 7/8. Er is hard gestreden voor de eer van de school en dat werd met veel plezier gedaan. We hadden ook goede coaches gelukkig! Voor de eerste twee genoemde teams bleef het succes een beetje uit. Er werd niet genoeg gewonnen om een ronde verder te gaan en werden in de groep uitgeschakeld. Dat ging niet ten koste van de instelling en het plezier.

De jongens van groep 7/8 deden het sportief heel goed. Zij werden uiteindelijk tweede van het toernooi. Dit betekent dat zij zich geplaatst hebben voor de finale op woensdag 11 april in het stadion van PEC Zwolle! Gefeliciteerd mannen!

Deel met