PEC Zwolle programma

Donderdag 17 oktober was op IKC De Wieden (Aa-landen) een Youngstars Academy programma die geheel in het teken stond van...

Geplaatst door RTV Focus Zwolle op Donderdag 17 oktober 2019

PEC Zwolle op IKC De Wieden

De kinderen van groep 7/8 hebben een programma gevolgd van de maatschappelijk tak van PEC Zwolle. De thema’s zijn gezond eten, sparen en sociale media. Het is een pilot zodat kinderen daarmee bewust omgaan. Wij hebben de primeur voor Zwolle. Het programma loopt al met succes in Amsterdam met Ajax. ’s Middags kregen de kinderen een voetbalclinic buiten op het veld. Aan het einde van de dag hebben de kinderen een verrassing gekregen: Tickets voor de eerstvolgende thuiswedstrijd van PEC tegen Den Haag! De volgende dag zal er gekeken worden wat voor effect dit programma heeft gehad op de kinderen.

Deel met