Bewegend leren

Bewegend leren in samenwerking met Windesheim en Sportservice!

Op IKC De Wieden zijn we druk bezig met het ontwikkelen van het onderwijsaanbod. Zo ook op gebied van bewegend leren. De groepsleerkrachten en de buurtsportcoach van Sportservice Zwolle werken samen om het aanbod zo goed en leuk mogelijk te maken voor de kinderen. Daar waar Brian Rispens (Buurtsportcoach Aa-landen & Holtenbroek) de activiteiten ontwerpt, passen de groepsleerkrachten de onderwijsinhoud toe en ontstaat er een gevarieerd en actief lesaanbod.

IKC De Wieden is op gebied van bewegen leren een partnerschool voor Sportservice Zwolle en Hogeschool Windesheim voor het testen en onderzoeken van de activiteiten en effecten. Omdat het al zo goed gaat is de school ook het toneel voor het promotiefilmpje voor het bewegend leren! De kinderen van de school zijn samen met juf Aletta druk bezig geweest met de opnames en zijn binnenkort te bewonderen in deze promotiefilm!

Een erg nuttige, maar vooral leuke en leerzame middag voor de kinderen. Zoals bewegend leren bedoeld is!

 

 

Deel met