Doomijn kinderopvang

Ieder kind is uniek en heeft zijn/haar eigen talenten. Vanuit die gedachte zoeken wij in ons kinderdagverblijf altijd naar de beste balans tussen rust, vermaak en uitdaging. Daarmee krijgt elk kind de aandacht die het verdient en de ruimte om zich in eigen tempo te ontwikkelingen. Onze pedagogisch medewerkers zorgen daarbij elke dag voor een vertrouwde basis en voor nieuwe avonturen. Echt de fijnste plek om groot te worden dus.

Gaat uw kind na de vierde verjaardag naar de Wieden, dan kan het voor die tijd al wennen (peuterplusgroep) en is het heel vertrouwd, want binnen het IKC wordt veel samen gewerkt.

Groeien, ontwikkelen en genieten. Je kunt er niet jong genoeg mee beginnen. Daar is dan ook alle ruimte voor in onze peuterspeelzaal. Want naast een vertrouwde omgeving en een veilige basis, vinden alle kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar bij ons vooral plezier. Ze ontdekken elke dag een nieuw stukje van de wereld. Door samen te spelen, te delen en te leren. Daar groeien ze van.

Kinderen vinden bij ons hun eigen weg. Daarin worden ze met zorg begeleid door onze pedagogisch medewerkers en leidsters. Zij halen elke dag het beste uit uw kind door talenten te ontwikkelen en fantasie te stimuleren. Met de leukste en spannendste activiteiten en met gerichte methodes wordt de wereld van uw peuter steeds een stukje groter. Spelend leren en verkennen dus, en bovendien een goede aansluiting op de basisschool die straks komen gaat. Binnen het IKC is de doorgaande lijn onderdeel van onze samenwerking.

Buitenschoolse opvang (BSO) is opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 tot ca. 13 jaar. BSO vindt plaats voor en na schooltijd (voorschoolse en naschoolse opvang) en tijdens de schoolvakanties. Voorschoolse opvang vindt plaats op onze eigen locatie. Op dit moment vindt de naschoolse opvang nog plaats op de locatie IKC de Werkschuit.

Bekijk de website